onsdag 21 januari 2009

Tripel Karmeliet

De artiklar som beställs från beställningssortimentet till något systembolag i Göteborg men sedan inte hämtas ut skickas vidare internt till systembolaget Gårda. Det är av någon anledning enbart denna butik som får sälja artiklar från beställningssortimentet från hyllan. Var förövrigt förbi Gårda-butiken idag och köpte dessa grymma belgare som precis hade anlänt från en annan butik pga att beställaren inte hade hämtat ut dem.


Tripel Karmeliet är en av de absolut bästa belgare som jag har druckit och att de kom i läckra 750 ml-flaskor gjorde det inte mindre kul.

4 kommentarer:

 1. Det hade jag faktiskt inte en aning om, och ändå jobbar jag på Systembolaget. Har dom ofta beställningar som inte har hämtats ut i hyllorna? Skönt flyt för dig iaf! Tripel Karmeliet är ett kanonöl. Tycker personligen den är bäst på tapp!

  SvaraRadera
 2. Har aldrig druckit denna, men hört att den ska va sjysst för tjejer som inte gillar öl vanligtvis. Hade velat testa på min fru :)

  Intressant med Gårda. Därför jag för ca 1 år sedan hittade en massa roliga IPA's från beställningssortimentet.

  Undrar om det är dit man kan gå och be dom beställa nåt från beställningssortimentet, sen bara plocka ut det man vill ha. Säg att du plockar 6 flaskor av ett 24-kolli. Börjar dom bråka då?

  SvaraRadera
 3. Micke: Personalen på butiken i Gårda samt några fler butiker har bekräftat att det är så rutinen är. Om de ofta får in ej uthämtade artiklar? Vet inte men jag frågade just detta senast. Någon gång i månaden fick jag i svar, inte så ofta med andra ord.

  Dempa: I somras frågade jag faktiskt om det gick att lösa på detta sätt dvs plocka ut mindre än hela kollit. Svaret jag fick var en lång tystnad för att sedan klämma fram - det är en förhandlingssak. Det kan alltså gå.

  Om du är intresserad av en Tripel Karmeliet kan jag nog avvara en till dig om du har 63 kr över.

  SvaraRadera
 4. Drack en liten flaska Tripel karmeliet och den är fan alltid klockren. Riktigt frisk och alltid av prima kvalité, livsfarlig med sina 8,4%

  SvaraRadera