torsdag 23 juli 2009

För er som inte redan vet detta

Besökte 3 Små Rum igår för dricka några öl ihop med Rojo. Reza började prata om att han hade några nyheter på väg från Brill & Co. Det skulle visst vara 3 flaskor från Beer Here och ett fat från Mikkeller. Tyckte det lät hur spännande som helst och ville ha mer information om vilka det handlade om.

Det var inget mindre än följande:

Flaskor:
Beer Here Dark Hops
Beer Here Essentia Bina
Beer Here Lupulus

Fat:
Mikkeller X Pale Ale!!! En american pale ale som producerades för ölmässan i Köpenhamn.

Tycker samtliga öl är riktigt spännande. Den enda jag smakat ä
r Dark Hops och den gillade jag så nu ser jag fram emot de andra två från Beer Here. Sedan har vi ju fatet från Mikkeller. Hur ofta ser vi fatöl från Mikkeller i Sverige? Inte ofta men väldigt roligt.

Flaskorna kommer in i kväll medan fatet får vänta ytterligare någon dag innan det kopplas på pga platsbrist bland kranarna.

Jag antar att vi ses där imorgon.

Förövrigt kan jag meddela att Bishops Arms på Avenyn har kopplat på ett fat med Punk IPA från BrewDog. Gott tyckte jag sent i går kväll.

Och förra helgen kopplade Haket på ett fat med BrewDog Paradox Arran Edition som enligt hemsidan fortfarande verkar finnas kvar. Är man ändå på plats kan får man inte missa Sigtuna DIPA som även den finns på fat enligt hemsidan. Det är ganska roligt att vara ölnörd i Götet för tillfället! :)

3 kommentarer:

  1. Schyst! Mycket grejer på G!

    SvaraRadera
  2. Jag kan berätta att Mikkeller x pale ale är GRYM, drack en pint på örsted i köpenhamn i tisdags. MUMMA.

    SvaraRadera
  3. Fredrik vad gör du i Köpenhamn på en tisdag? Ölbutikken har ju inte öppet då ;)

    SvaraRadera