onsdag 22 juli 2009

Är ni på?

Mitt förslag går helt enkelt ut på att vi träffas i Köpenhamn för en trevlig helg i ölets tecken. Hur ser planen ut då?

Vi träffas i Köpenhamn för besök på diverse ölbutiker för att sedan ta oss ut bland ölpubarna. Var och en ansvarar för egen transport och logi.

Förslagsvis är detta en lördag till söndag om vi inte ska köra två dagar. Det händer mycket nu med mässor mm så det är nog inte aktuellt förens tidigast efter årsskiftet?

Vad kan det kosta då? Är naturligtvis väldigt individuellt pga val av transportmedel och logi. Som exempel kan vi ta tåg från Göteborg med hotell av lite bättre klass.

Tåg: ca 400 kr ToR

Hotell: Ca 1100 kr/rum ca 550 kr/pers i dubbelrum

Ölinköp ?

Blir ca 950 kr för ett dygn eller 1400 kr för fre-sön.

Vad tycker ni, är det något vi skulle köra på?


Om detta inte låter lockade har jag även ett alternativt förslag.

Vi tar oss till San Fransisco i februari och besöker Russian River Brewery då Pliny The Younger släpps och köper med några growler?

Men det kanske det inte finns något intresse för? Nej, förstod det.

6 kommentarer:

 1. Om ni GBG'are åker ner till Köpenhamn så möts jag gärna upp o går på shoppingrunda (inte ströget då alltså) samt pubrunda, vore helkul. Förut hade jag kunnat erbjuda två pers gratis sovplats i Köpenhammn, vännen har dock flyttat så nu kan jag bara erbjuda sovplats i Malmö för två pers ifall det är någon som vill spara in hotellpengar, tåg går ju hela natten och jag bor fortfarande hyfsat nära centralstationen.

  Russian River låter rätt trist, bara losers som åker dit.. Typ som han där på "överjäst"

  SvaraRadera
 2. Flyga ner till köpenhamn och öla lite låter trevligt. Sedan får man ta tåget hem :) Låter som en plan för nästa år! Åka till USA vore ambitiöst men lite väl dyrt. Tror jag nöjer mig med en resa till NY i december.

  SvaraRadera
 3. Visst hade USA varit skoj men det känns som att Köpenhamn är tillräckligt enkelt för att det ska bli av. Har faktiskt snackat med Anton o Nille om att dra dit igen, så det blir ju perfekt. Januari/Februari låter som ett bra val, och från Göteborg går tågbiljetterna "bara" på 300 kr tur & retur.

  SvaraRadera
 4. Baggen: Låter som att du har något att se fram emot. Ska du byta till dig något som inte finns i butikerna där?

  Dempa: Hade faktiskt vår diskussion med Anton o Nille i åtanke när jag la in detta inlägg. Tänkte att det kanske var fler som var intresserade att besöka KPH. Jag är grymt sugen så vi får bestämma något.

  SvaraRadera
 5. CPH har jag tänkt besöka i höst, frågan är bara när? Finns det en chans att träffa några ölnördar där, ja det vore förstås trevligt.

  SvaraRadera
 6. Weine,

  Jodå, blir nog lite byten om allt går som planerat. Finns en hel del ölentusiaster i NY och det är ju alltid trevligt att slippa den sjukt dyra frakten som man får punga ut med när man trejdar.

  SvaraRadera