torsdag 26 mars 2009

Då var helgen räddad!

Ibland är det lite extra trevligt komma hem från jobbet. Speciellt när man får hem följande leverans med öl och då främst Three Floyds Dark Lord som länge har legat högt om inte högst på min lista över måste-öl. Sedan har man ju hört så mycket gott om Hopslam och Pliny The Elder vilket höjer spänningen ytterligare inför helgen då jag tänkte smaka dessa. Pliny The Elder tappades på flaska i mitten av december dvs relativt färsk.


Dempa, du har följande öl redo för avhämtning: 1 st Hopslam, 2 st Victory Hop Wallop, 1 st Pliny The Elder.

7 kommentarer:

 1. hur stavar man till avundsjuk? ;-)

  SvaraRadera
 2. Ska bli kul att höra vad du tycker om dessa! Pliny och Hopslam är verkligen sinnessjukt goda så du har en bra helg framför dig.

  SvaraRadera
 3. Shit Weine, gött! Varifrån kommer alla dessa godsaker?

  SvaraRadera
 4. Onekligen grymma öl där :)! Bytat till dig eller har ni beställt på Cracked Kettles hemsida?

  SvaraRadera
 5. Cracked Kettle verkade spännande. Hade inte sett den sidan innan. Men priset på Dark Lord var minst sagt saftig!

  SvaraRadera
 6. Yeeehaaa!
  Jag kommer inte ha någon möjlighet att hämta dom denna helgen så de får "stå till sig" hos dig Weine, dig litar jag på, men bjud inte hem någon av det där patrasket av törstiga ölsluskar! ;)

  SvaraRadera
 7. Niggze: godsakerna kommer från Cracked Kettle.

  Rekan: ja, Dark Lord var ganska dyr knappt 10 kr/cl. Men det är det värt för att komma över den. Det skulle ju krävas en del dyrgripar + fraktkostnader för att byta till sig denna från USA. Jämförelsevis är den inte dyrare än vad Kaggen kostar på krogen. Jag betalade tex 14 kr/cl för en Kaggen 2006 på OT i somras. Det är bara du som kommer över den till reapris ;)

  Dempa: du kan vara lugn...men jag lovar inget ;)

  SvaraRadera