söndag 1 mars 2009

Nu kommer de!
Just det nu är de här de älskade och hatade keramikflaskorna från Rouge! Jag vet att de tjuvstartade med imperial bittern i förra månaden men nu kommer de bästa och därmed de mest efterlängtade.

Hur är det nu då, kommer ni att köpa dem? Själv blir det en hel hög av dem för att kunna avnjuta nu och lagra inför trevliga vertikalprovningar i framtiden.

Sedan är det väl så att deras barley wine från samma serie kommer senare i mars om jag inte är felinformerad.

Miljötänk? Ekonomiskt? Nej men sån är jag...sån är jag.

4 kommentarer:

 1. Får se om det blir någon flaska - i sådana fall satsar jag nog på Imperial IPA:n. Annars är det ju inte så mkt intressant i just detta släpp - ett par Oppigårds blir det helt klart, och en Smokehead. Slottskällans Strong Ale kanske kan vara något? Vet dock inte om jag är så sugen på kokta grönsaker och rotfrukter som alla Slottskällan-produkter verkar dras med...

  SvaraRadera
 2. Jag kom på först i förmiddags att det var släpp imorgon. Fick panik-smsa chefen om flexledighet. För egen del blir det nog ett par av varje vad gäller Rogue + lite annat smått och gott. Kör du på Nordstan eller Gårda?

  SvaraRadera
 3. Det blir nog Nordstan då jag är lite sugen på Smokehead och den finns inte på Gårda. Då ses vi imorgon kl 10?

  SvaraRadera
 4. Det blev flera!2*Paradox Smokehead, 2*Oppigårds Spring Ale, 2*Rogue XS Imperial Indian Pale Ale samt 1*Rogue XS Imperial Stout 2006.

  SvaraRadera