torsdag 2 april 2009

Sista utropet ölbloggträff

Fick en påminnelse av Andersand via en kommentar i tidigare inlägg om detta. Så nu kör vi sista utropet.

För att veta hur många vi blir och hur många sovplater som eventuellt ska skakas fram i Göteborg finns det inga "kan nog" osv. och inte minst eftersom tågpriser mm ökar ju närmare vi kommer behöver vi spika om det blir något eller ej.

Tacksam om ni meddelar om ni kan eller ej och om ni kan stå med sovplats.

Vi bör ju även fundera på vad som ska provas och om det krävs ett Köpenhamnsbesök.

Planerar att komma med besked om det är någon ide att köra eller ej senast i helgen.

Vi hörs bröder & systrar

Tillägg: Det är alltså den 25-26 april det gäller i första hand men det är ok att komma med förslag på tider längre fram.

21 kommentarer:

 1. Jag är på! Jag har inte råd att ta in på hotell men kan ta med liggunderlag etc så om någon bara har golv så klarar jag mig.

  SvaraRadera
 2. Det är alltså 25-26 april som gäller? I så fall är det som det ser ut nu kört för min del.

  SvaraRadera
 3. Det ska nog kunna lösa sig hos mig. Har någon extrasäng. Så fort vi spikar detta ska jag förankra det med sambon, som troligen kommer fly fältet.

  SvaraRadera
 4. Jag är helt klart på! Finns någonstans man kan sno en sovplats eller så hade det vart super då jag icke lär ha råd till hotell eller dylikt.

  SvaraRadera
 5. Hmm.. jag har nog en möjlighet att vara med en stund på lördagen, dock inte för sent för jag (läs: min bättre hälft) har tydligen något jag måste göra på Orust tidigt på söndagen.
  har tyvärr inte möjlighet att inhysa någon denna gången, men det var väl nån "christer" som anmälde sig i det förra inlägget? :)

  SvaraRadera
 6. Japp, jag kan ta emot ett par hemlösa ölofiler under helgen, 1 st gästsäng och 1 st soffa bjuds i Linné.
  /Christer

  SvaraRadera
 7. Schysst av Christer att erbjuda sovplats då har vi antagligen tre sovplatser just nu iaf och som sagt, blir det trångt så kan jag ta med sovsäck och ligg underlag.

  Sen vet jag inte, snackar vi lördag (25'e) till söndag (26'e) eller både lördag och söndag kväll? Jag kan bara garantera min närvaro från lördag förmiddag till söndag förmiddag än så länge, räcker för mig dock så länge vi dricker öl nästan hela tiden ;)

  SvaraRadera
 8. Jag är på! Kan erbjuda sovplats (mellan lördag och söndag)...har dock inga fancy gästsängar, sidenlakan eller dylikt - dock finnes en ihopfällbar soffsäng, liggunderlag och ganska bra med golvyta!

  Förutsatt att det är okej för skåningarna att dra med sig lite öl röstar jag för lite kul dricka från Danmark!

  SvaraRadera
 9. Låter ju helt sjukt kul.
  Jag hade själv tänkt utlysa en dylik,men nu behövs det ej.
  De ölbloggare jag hittills träffat har ju varit trevliga.
  Måste söka ledigt på söndagen först bara(brukar aldrig vara några problem).
  Ingen som ska köra ner från Hufvudstaden?

  SvaraRadera
 10. Om lokal för ölprovning behövs kan vi använda vårt kontor på Första Långgatan, gott om plats och utsikt över vattnet. /Christer

  SvaraRadera
 11. Spontant ser det ju ut som det skulle kunna gå att köra denna träff på utsatt datum. Det är ju några som inte kommenterat här nu men tidigare meddelat att de kan, kul!

  Sovplatser ser ju att löst sig, åtminstone till dem som flaggat för behovet hittills.

  Christer: Ditt alternativ till lokal för provningen låter mycket intressant. Nära till Haket, Rover och Bishops Arms Järntorget. Sedan är det visserligen längre men inte så väldigt långt till varken Delirium eller 3 Små rum heller. Vem vet Reza på 3 Små Rum kanske har någon överasknig åt oss ;)

  SvaraRadera
 12. Bara vi hittar sovplats och träffen blir av så vi inte står där med biljetter och grejer, så har jag och Fredrik sagt att vi kommer. Fredrik skulle höra med sin bror angående sovplatsen, annars får vi väl tränga hos på hos någon/några av er.

  SvaraRadera
 13. Nu är jag ju ingen bloggare, men hade gärna hyst några stycken. Har tyvärr massa utrikiska gäster den helgen. Nästa gång går det bra att höra av sig om boende!
  Ev. kan man ju ses på lokal om aftonen!

  SvaraRadera
 14. Någon som har plats till mig,nå't golv eller så...

  SvaraRadera
 15. Givetvis är jag intresserad, problemet är bara att jag skall jobba på söndagen, börjar 14.00.

  Hursomhelst bokade jag preliminärt ett rum på Radisson (ligger på Södra Hamngatan, hoppas att det ligger hyfsat centralt). 720 för en natt med frukost, jag har avtalspris. Eventuellt kan jag fixa ytterligare ett rum om någon är intresserad.

  Är det ok att ta med en kompis?

  SvaraRadera
 16. Ser ut att börja ta sig! uppe i 11 pers nu om jag inte ser helt fel.. än så länge är vi då tre som behöver sovplats, fem om ölkulturs bror inte erbjuder åt dem. Borde gå att ordna väll på lite Weine golv och Christers lya?

  Gyllenbock: Det är klart man kan ta med en kompis, det enda som blir gjort "riktigt gemensamt" är väll inköp av provningsöl i Köpenhamn men till det steget har vi inte riktigt kommit än och med det vet jag inte riktigt hur vi ska göra då vi skåningar inte kan bära på unlimited mängder. Men det ordnar sig sen.

  SvaraRadera
 17. Jag skulle så gärna dyka upp, men ni har tagit helt fel datum. det är ju Winkselse Bierfeest den helgen, så jag ska ner till Leuven.

  SvaraRadera
 18. Hej på er. Självklart går det bra att ta med kompisar/flickvänner/pojkvänner. Ser ju onekligen väldigt lovande ut då vi har blivit ett gott gäng. Jag lägger upp ett inlägg senare idag som bekräftar ölträffen och hur det går med sovplatser mm.

  Rickgordon: Vore kul att sammanstråla under kvällen. Det är väl europeiska ölfrämjandet du har på besök då?

  Tänkte även ta upp vilka öl det kan vara aktuellt att prova under kvällen. Jag och Dempa ska ju ner till Köpenhamn den 17:e så vi kan hjälpa till med att få upp några provobjekt.

  Christer: Jag mailar dig senare idag ang sovplatser och din provningslokal. Vi får väl sedan träffas över någon öl och planera lite praktiska prylar.

  Andersand: vi snackar lördag till söndag. Ej söndag kväll. Som du säger, dricker vi bara öl hela tiden kommer vi förhoppningsvis hinna med det vi har planerat ;)

  SvaraRadera
 19. Jag är fortfarande på. Dock har jag kass mage just nu och då känns det inte så inspirerande att tänka på att dricka och prata om en massa underbara öl... men det går nog över. :)

  SvaraRadera
 20. Double Bastard4 april 2009 22:32

  Hej, låter som en kul grej. Jag är gärna på!

  //Double Bastard

  SvaraRadera
 21. Kan ev fixa en lokal att vara på för provning av medtagen öl, om det inte redan är fixat. Ligger mitt i stan.

  //Double Bastard

  SvaraRadera