torsdag 16 april 2009

Uppdatering öl-träffen 25-26 april

Då var det snart dags för vår öl-träff och Anders har varit i kontakt med Jeppe som driver Ölbutikken och han har lagt undan de öl vi önskade ha med vid träffen. Dock var "Xbeeriment Den Sure Kanon" slut och får ersättas av något annat. Det bör gå att hitta något gott om ni litar på mitt och Anders omdöme.

Vid förra sammanställningen låg kostnaden på 190 kr per person baserat på 15 personer. Men jag tycker att vi betalar in 240 kr per person så vi har en liten back up-kassa för sena inköp. Om det blir något över går överskottet naturligtvis tillbaka till deltagarna

Jag har ingen lust att hantera massa kontanter på träffen och vill därför att samtliga utom Anders och Niggze betalar in på ett konto som jag skickar ut till er i dagarna via mail.

Anders, du kan väl skicka över ett konto där jag kan föra över pengar för de inköp du och Niklas ska göra.

Följande personer kan väl maila mig (mail finns på min profilsida) så att jag får er mailadress: DavidL, Jonas, Gyllenbock och Rojo, övriga tror jag att jag har en mailadress till. Efter att ni gjort detta kommer det ett kontonummer i returnerade post.

Kommer lägga upp en lista på deltagarna där jag registrerar om ni betalat. Om det inte kommit in något på listan några dagar efter att ni betalat in kan ni kontakta mig så ska vi felsöka.

6 kommentarer:

 1. jag kanske kan fixa en flaska av den sure kanon att ta med upp nu till helgen ni får gärna dricka den nästa vecka, jag skall undersöka saken...

  SvaraRadera
 2. ringde Andreas nu (02:05) han hade bara en flaska kvar men vill vara med och dricka den, så ni får komma ner till hbg när den är lite mer lagrad, välkomna :-)

  SvaraRadera
 3. Bra jobbat Weine! Litar helt på att du och Anders väljer ut en värdig ersättare.
  Är det aktuellt med för-bloggträff på fredagen hänger jag gärna på och tömmer några bägare, frugan har kalas och tanken på att sitta hemma med 12 vin-drickande hetsigt fnittriga och allmänt högljudda damer som ensam tupp i hönsgården lockar inte särskilt.

  SvaraRadera
 4. Ja vi ska nog hitta någon rolig ersättare, enligt Jeppe på ölbutikken så är det en del exklusiva nyheter på ingång så det är också bra om vi alla lägger en femtilapp över vad vi redan har, kan hända att det dyker upp något som ingen vill missa..

  Håll tummarna för något riktigt häftigt!

  SvaraRadera
 5. Har skickat ett mail nu.

  Tråkigt med Sure kanon, men det råder ju inte brist på alternativ på ölbutikken direkt. Annars kan man ju köpa en extra flaska av något öl så man får smaka ordentligt... fast det är ju alltid kul med så mycket som möjligt..

  SvaraRadera
 6. Christer: Ja, vi har pratat om att köra en uppvärmningsrunda på fredagen och det skulle var kul om du kunde följa med. Jag återkommer i detta.

  SvaraRadera