torsdag 12 februari 2009

Besök i huvudstaden

Har en inbokad utbildning i Stockholm på måndag och tyckte därför det var lika bra att åka upp redan på lördag. Ska passa på att besöka en gammal vän som bosatt sig i Stockholm sedan typ 10 år eller nått.

Besök på Akkurat och Oliver Twist är naturligtvis obligatoriska när man är i den delen av Sverige. Fick förövrigt Akkurats nyhetsbrev idag där man kunde läsa att de kopplat på Nynäshamns DIPA på cask! Mycket intressant då jag kanske varit lite tuff i min bedömning i tidigare inlägg. Får se om ölet är mer än bara gott på cask, letar efter en wow-känsla.

I samma nyhetsbrev påminde de även om att Avery Maharaja fanns påkopplad på "Crazykranen" sedan i söndags - hoppas det finns något kvar på lördag!

Om jag hinner tänkte jag nog även besöka Monks, vi får se vad som hinns med.

Sen får jag inte glömma att hämta ut en låda med Goose Island IPA som står i en systembolagsbutik på Kungsholmen och väntar på att få åka med till Götet.

7 kommentarer:

 1. Jag var på Akkurat igår och då var det inga problem att få sig en Maharaja i alla fall. Men strunta i Monks och besök Duvel Café istället, monks personal verkar kunna mindre och mindre vid varje besök.

  SvaraRadera
 2. Jag är inte heller mycket för Monks.. De gångerna jag varit där har det antingen varit okunnig personal eller kunning men ganska arrogant personal. Var dock ett tag sedan.

  Förutom OT och Akkurat så brukar jag faktiskt besöka "Belgobaren" som jag, av någon konstig anledning har utvecklat en liten kärlek för. Oftast bra service och gott om belgare att prova. Inte så hett om man inte gillar belgare dock..

  SvaraRadera
 3. Personalen på Monks är inte alls bra. Värt att notera att Monks ägare knappt dricker öl, jag vet inte men det kanske säger en del om stället?

  SvaraRadera
 4. Men ändå har de ett eget bryggeri? Skulle lätt vilja besöka Monks om jag var i Stockholm, bara för att testa deras egna öl. Sedan vet jag i och för sig inte mer om stället, så det är väl antagligen som ni säger :)

  SvaraRadera
 5. David L: Senast jag var där så hade de inte ett enda fat av sin egen öl...

  SvaraRadera
 6. Jag har inte heller så bra erfarenheter av Monks men hade tanken var att gå dit och se om det blivit bättre, men tydligen inte.

  Jag har druckit Monks Café Nightshifters IPA som var en ganska tråkig brittisk IPA, men absolut inte dålig.

  SvaraRadera
 7. Hur sjukt lockande lät inte Crazykranen då?!
  Helt obegripligt att jugge får tag på såna fat från staterna. Shiiiit..

  SvaraRadera