lördag 14 augusti 2010

HotD Adam

Jag kan inte låta bli att skriva av mig lite angående ett öl jag drack igår kväll.


Har förvisso druckit den underbara Adam från stabila Hair of the Dog tidigare men dra åt .... vad maltfet och unik denna öl är. Det som gör denna öl så unikt är den feta lätt rökiga tobak/läder-karaktären som jag enbart har upplevt i just Adam. Det är inte heller för sött som det ibland kan bli i dessa maltdominerade öl utan väldigt lättdrucket. Helt gudomligt och unikt!

Jag kan inte annat än lyfta på hatten för detta bryggeri då allt jag druckit varit av högsta kvalitet och då har jag mycket kvar att utforska.

De jag har druckit är:
Adam
Fred
Fred From The Wood
Ruth
Doggie Claws (2005)

Har följande står i källaren:
Adam
Fred From The Wood
Rose
Doggie Claws (2005)

Vill naturligtvis ha:
Hela From The Wood-serien (deras öl lagrade på fat). Denna serien är mer eller mindre extrem och full av experimentlusta. De fullkomligt blandar och ger bland färska ek-fat till olika begagnade cherry- och bourbon-fat. Vad sägs om en Adam From The Wood som legat på bourbon-fat i 7 år!

Vidare måste man ju försöka komma över Matt och Michael.

Naturligtvis även den mytomspunna Dave som bryggdes vid ett tillfälle 1994 och nyligen gick för sjukt mycket pengar på en auktion.

Och samtliga andra öl de gjort.

Respekt Hair of the Dog!

4 kommentarer:

  1. Mer läder åt folket ;-)

    SvaraRadera
  2. Fick tack vare en nu utdöd bloggare chansen att testa matt... Fantastisk, förstås. Har testat adam, fred och fred from the wood och samtliga har varit sjukt bra men matt var ändå något alldeles speciellt. Hade varit kul att prova mer från bryggeriet.

    SvaraRadera
  3. Den där fd öl-bloggaren är en givmild man.

    SvaraRadera