söndag 23 augusti 2009

Fortsättning följer...

på Mikkellers Single Hop Serie.

Denna gång är det två mycket intressanta humlesorter Amarillo och Tomahawk. Enligt uppgifter från Mikkeller kommer de att vara tillgängliga i Danmark om någon månad.


Redan nu finns det en annan nyhet från Mikkeller på hyllan i Danmark - Drink your sorrows away. En belgisk ale som tydligen ska vara väldigt vacker om jag har koll på min danska, "Måske verdens smukkeste øl".

5 kommentarer:

 1. Var i KPH i fredags o köpte lambic på petflaska.. Då hade inte "drink your sorrows away" börjat säljas än, såg sedan på lördag morgon att den kommit upp på hemsidan, frustrerande eller vad.. Flaskorna/etiketterna är ordentligt flashiga, spännande o se om ölet håller hög kvalité också vilket man iofs ganska lätt kan ta reda på då den inte var sådär farligt dyr..

  Snackade för övrigt med Jeppe om Alesmith ölen, de "är på väg" men just Speedway stout blir tydligen extremt begränsad då en stor del skulle skickas till Sverige och Finland (vafan nu finnarna ska med den till..) Jeppe lät faktiskt lite ångestfylld över det hela och skeptisk till om ett så litet parti ens går att sälja i butiken. Vi får hålla tummarna dock.

  SvaraRadera
 2. Ooh, Tomahawk och amarillo! de två lär man önska sig hem till förrådet fort som attans.

  SvaraRadera
 3. Andersand: Har börjat tappa hoppet om att komma över några Speedway Stout. Får kanske inse att de får "duga" med att lägga beslag på några av de övriga.

  SvaraRadera
 4. jag tycker du ska byta namn på bloggen till Wicked Weine ;)

  SvaraRadera