onsdag 5 augusti 2009

Om man ändå kunde spendera helgen i Sthlm!

Tidigare idag ramlade Akkurats nyhetsbrev in i inkorgen. Fokus låg på nya jänkare vilka det var kan ni läsa på Jontes blogg här.

Några spontana kommentarer är att jag gärna skulle vilja prova Two-Hearted Ale från Bell's Brewery igen. Drack den på fat på Akkurat förra sommaren och då upplevde jag den som grymt god. Den rankas förövrigt som världens näst bästa IPA efter AleSmith IPA.

Sedan kan man ju fortsätta drömma om Avery IPA eller varför inte en purfärsk Maharaja Imperial IPA.....eller vad säger ni om Hop-Ottin IPA....eller vore det inte grymt med Hoptical Illusion IPA och kanske några Laughing Dog IPA och Smuttynose IPA för att sedan runda av med Third Coast Old Ale framåt småtimmarna - oj, vad avundsjuk man blir på 08:orna!

Inte minst då detta endast var nyheterna på en av pubarna....både Akkurat och OT har säker massa sjuka jänkare på lagret. Det var ju inte länge sedan vi såg godingar som Hopslam, Expedition Stout, Ten FIDY, World Wide Stout...ja listan kan säkert bli hur lång som helst men nu står jag inte ut längre.....

....men Weine var det inte du som skulle åka dit imorgon och spendera några dagar med att dricka massor av öl på just dessa pubar? Jo, men det stämmer ju när du säger det - fan vad grymt det ska bli!

Skål & trevlig helg så hörs vi nog först i början av nästa vecka när jag nyktrat till.

7 kommentarer:

 1. Hepp! Jag var på Akkurat igår men höll mig till svenskt och belgiskt! När ska du förbi Akkurat igen ? Möjligt att jag ev dyker upp en sväng...

  SvaraRadera
 2. Nu vill jag ge dig ett blåmärke..

  SvaraRadera
 3. Baggen: Jag åker bil upp om några timmar vilket borde innebära att jag är på Akkurat runt åtta ikväll. Tar nog mig förbi OT också innan jag ger mig i natt. Hela fredagen kommer spenderas på OT, Akkurat och kanske någon mer.

  Lördagen är inte bestämd än men den kommer nog att fungera som reservdag om jag inte hunnit boka av alla måste-öl. Alternativt lämnar jag Stockholm för denna gång.

  Syftet med resan är som du märker att dricka öl och inget annat.

  Kom gärna förbi det vore kul att träffas.

  SvaraRadera
 4. Baggen: Skicka ett sms om du har vägen förbi, rojo har mitt nummer.

  SvaraRadera
 5. Ha så roligt! Jag får stanna här hemma och dricka lite öl från Russian River, Ballast Point och Firestone Walker. Funkar det också.

  SvaraRadera
 6. Christer: Låter som att det inte går någon nöd på dig.

  SvaraRadera