söndag 3 maj 2009

Varför har ingen sagt något?

Som vanligt besöktes 3 Små Rum igår kväll. Efter lite trevligt ölsnack kom det fram att Bishops Arm Avenyn hade Amerika-vecka. Hur kunde jag missat detta och varför har inte någon av alla dessa Göteborgs-baserade bloggare skrivit någon om detta?!

Ok jag inser samtidigt att det kanske borde varit jag som skulle lagt upp något om just detta evenemang då jag bor precis bredvid denna Bishops Arms.

Nåja, jag kan iallafall försöka mig på en summering av de sista 45 minuterna på festivalen då jag var på plats för några smakprov.

När jag kommer ner i lokalen var som vanligt stökigt och klockan ringde för sista beställningen. Vad fanns det nu på fat då? Följande öl tar jag ur minnet men kan missat något:

Sierra Nevada Harvest, Anniversary, Torpedo och Bigfoot.
Flying Dog Gonzo, In Heat Wheat, K-9 och Snake Dog IPA
Left Hand Milk Stout

Det visade sig att Harvets precis hade tagit slut vilket var lite tråkigt då den hade varit rolig att få smakat på fat. Valet gick då på en favorit från samma bryggeri, Bigfoot.

Fick då se en skylt där det stod: Närke Slättöl som Real Ale.

Minuten senare stod jag där med en Slättöl på halvpint som uppvärmare inför Bigfoot.

Här ser ni vilka öl som serverades under veckan.

5 kommentarer:

 1. Ja, det var onekligen tråkigt att missa. Men Bishops får väl helt enkelt bli bättre på att marknadsföra sig. :)

  SvaraRadera
 2. Shit. Alla har vi ju missat detta. Man tycker ju de kunde hört av sig ;)

  SvaraRadera
 3. Ja...jag undrar hur ni har kunnat missa det...de hade ju faktiskt papper framme om det när vi träffades inför ölbloggarträffen på Bishops Järntorget ;-). Skämt åsido, hade själv faktiskt glömt bort det. Ska precis ut och göra London by night efter ett par dagar av cask ale maraton i Londonområdet, mer om det senare. Hoppas helgen i Göteborg blir (har varit) bra.

  SvaraRadera
 4. Äh, rätt tråkig öl på listan där ändå ju ;)

  SvaraRadera
 5. Hörru, smält det här nu å kom med nåt nytt! :P

  SvaraRadera