torsdag 21 april 2011

Russian River Santification batch 005


Gul disig vätska med ett fräsande kritvitt skum som snabbt lägger sig som pudersnö över ytan. Doften är av citronskal, stall, halm, jordkällare. Smaken är vass, torr och syrlig av citronskal, halm, stall med ett komplement av lätt karamell. Munkänslan är lätt med brusande kolsyra.

Ett öl i världsklass!

3 kommentarer:

 1. Tänk vilken tur att du skaffade dig en ny mobil, annars hade du inte kunnat göra de här upphällningarna som håller på att bli Casa Beers varumärke! :)

  SvaraRadera
 2. Visst är utveckling alltid till något bättre!

  Det känns faktiskt helt rätt med dessa avskalade upphällningar då jag tycker att de tillför något till de ganska tråkiga recensionerna. Ger (enligt mig) en bra bild av hur ölet ser ut och inte minst låter, de som tittar kan ju skapa sig en egen uppfattning. Samt att jag alltid gillat ölets övergång mellan flaska/fat ner i glaset.

  Sedan är det ju ett visst mått av mystik att öppna ett hypat eller svåråtkomligt öl och den känslan är alltid kul att försöka dela med sig av.

  Dessa lär fortsätta.

  SvaraRadera
 3. Hmm. bra teaser! har en flaska på väg hem som skulle landat hemma igår men icke. så nu får jag något att se fram emot efter påsken!

  SvaraRadera