torsdag 3 december 2009

Ölbyte nr 2

Då var mitt andra ölbyte i hamn. Om man har läst mitt förra inlägg kan man tro att det enbart handlade om humlebomber, men nej. Texten syfte var att beskriva vad jag kunde vänta mig av extraölen som han hade för avsikt att fylla upp med.

Hursomhelst startade allting med att jag ville ha två årgångar av Darkness men som tidigare utökades bytet till det som följer i nedanstående bilder.

Måste säga att jag är väldigt förväntansfull på flera av dem.

6 kommentarer:

 1. Shit, vilka tunga prylar! Det svider i ölhjärtat att sitta här i Singapore och se vilka tungviktare ni lägger vantarna på..


  Jag har funderat lite, du (och massa andra ölbloggarnissar) får ju ofta hem rätt rara flaskor från andra sidan pölen. Ofta saknar jag bilder på dessa på iglaset. Jag skulle vara oerhört tacksam om ni ville plåta flaskorna en och en (med vit bakgrund) så att jag kan lägga upp bilderna på iglaset.. Om du är intresserad så kan jag ge dej mer detaljer för hur man bäst fotar flaskor (det är väldigt lätt och man kan göra det med nästan vilken kamera som helst).

  Happy drinkin!

  SvaraRadera
 2. Nääää... nu tar jag livet av mig!! :)

  SvaraRadera
 3. Vilka otroliga pjäser. Är det blåbär man måste ha för att kunna byta till sig det där? Vad får man lägga på frakten? Old Rasputin XI gav jag 10/10.

  SvaraRadera
 4. lasseg: Kul att du tittar in från Singapore! Klart att jag kan göra ett försök med att fota några flaskor. Skicka över några nyttiga tips.

  dempa: innan du gör något dumt tycker jag att du ska komma över på några goda öl.

  fajanen: Blåbär var väl stommen kan man säga. Vad det gäller frakten får man väl räkna med ca 1000kr. Jag har varit rätt generös med att lägga in extraöl vilket naturligtvis ökar frakkostnaden.

  Christer: tycker det börjar bli dags för en provning! Har du kvar något gott från semestern?

  SvaraRadera
 5. Tung uppställning. Imponerande, helt klart!

  SvaraRadera