fredag 5 februari 2010

Russian River Temptation

Hittade Russian River Temptation i kylen och kunde inte motstå.Utseende: Ljust gul grumlig vätska med explosionsartat vitt skum som liknar pudersnö, en del skumrester på glaset - Jag är glad!

Doft: Brettig, funk, citrus, frisk, fräsch, subtil kåda, gröna och röda äpplen - jag är gladare och ler stort!

Smak: brettig funk, lätt syra, citron, lime, otroligt frisk, gröna äpplen, lätt sötma i avslutningen, avslutar även lätt till medel besk - jag är gladast och förälskad!

Munkänsla: lätt till medelfyllig kropp, otroligt mjuk för stilen - jag är frälst!Vad kan man säga? Russian River? Jag är bara glad att lilla jag fått tagit del av Russian Rivers storslagna värld och JA - jag hatar dig Christer som kommer sitta på bryggeripuben i Santa Rosa imorgon.

Cheers vänner!

Tillägg:
Hade missat lite med tiden, det var mycket riktigt igår Pliny The Younger släpptes på bryggeripuben och därmed var Christer på plats. Här har ni bild på en nöjd Christer sittande på puben och noterar sina intryck. Tack Anders för tipset om att bilden låg ute på twitter. Där kan man även läsa att den redan är SOLD OUT på bryggeriet! En andra chans finns idag på DIPA-festivalen som är en del av SF Beer Week.

8 kommentarer:

 1. Nice skit! Vilken batch var det?

  Såg en bild på Christer på RR via ratebeers twitter haha, nöjd motherfucker.. Men han skickar väll growlers till GBG?

  SvaraRadera
 2. Det var batch 003.

  Vi har planerat att dricka lite god öl när han kommer hem. Ska bli kul att prova denna omtalande hypade DIPA + någon suring kan man hoppas.

  SvaraRadera
 3. Ah ok. Tyckte den var lite för brettig i jämförelse med färskare men fortfarande cp god.

  Ja det ska bli kul att prova Younger (ber en bön för snabb o mjuk hantering av posten samt en bra "fyllning"...)

  SvaraRadera
 4. Haha va kul att man såg Christer sitta där! :)
  Blev han själv eller skulle hans bror komma dit också?

  Andersand: Så du har en growler påväg hit i ett paket??

  SvaraRadera
 5. Dempa: yeah, lyckades trixa ihop ett ganska stort byte tillsammans med mina ölnördskompisar.. Bör resultera i massa annan humle förutom Younger då också men ska vara tyst, vill inte jinxa det, känns riskfullt nog som det är..

  För övrigt ska man nog vara glad om man får smaka Younger i år, tog ju slut stört jävla snabbt.. Gissar på att det är många som går o gråter idag över missade droppar eller ännu värre, förbestämda byten av growlers..

  SvaraRadera
 6. Dempa: Christer får sällskap av hans bror senare i veckan och fram tills dess skulle han hänga med några ratebeer-snubbar från trakten.

  Andersand: Kul att ni har Younger på väg och ja de tog slut väldigt fort. Är nog precis som du säger flera som står där med lång näsa och har lovat bort den i något ölbyte. Bryggeriet trodde ju på att den skulle räcka i någon vecka inte ta slut på samma kväll som den släpptes. Christer var med all rätta orolig för just detta och det var en av anledningarna till att han åkte ner innan brorsan.

  SvaraRadera
 7. Andersand: Läste detta med att du tyckte Temptation var bättre färskare pga brettigheten. Med tanke på hur grym 003 var skulle jag verkligen vilja smaka någon färskare och se hur jag upplever det.

  SvaraRadera
 8. Anders: Du ska inte komma upp snart då? Kanske lagom till Christer kommer hem? ;)

  Vi har tänkt köra en provning ganska snart. Är ju kul om Christer har något välhumlat med sig. Själv har jag ju fortfarande två Nörrebro Seven (Nieepoort och Bordeaux) som jag lovat dela med Christer och Weine, som för övrigt lovat ta med sig några Tuborg - hans favorit i Danmark enligt säkra källor ;)

  SvaraRadera