torsdag 5 maj 2011

Cigar City - bryggeribesök

Som tidigare nämnt var jag förbi Cigar City idag. Då jag satt bakom ratten blev det inga öl från kranarna utan såg det mer som ett studiebesök. Vi kom dit vid ettiden på dagen och det satt ett tiotal personer i taproom och njöt av god öl i skydd från den 35-gradiga värmen utanför.

Kul at ha besökt bryggeriet och skulle gärna göra det igen då det fanns tid för att dricka några öl. Området ligger bakom ett köpcentra (där bla Whole Foods ligger) och är av bakgårdskarraktär, dvs bostadshus som är av renoveringsbehov. Själva bryggeriet ligger i en industrihallslänga.

Hade jag inte haft begränsade möjligheter att hinna dricka och ta med mig i väskorna som snart ska på ett plan hade jag köpt ett gäng flaskor. Som tur är hade jag redan druckit eller har i skåpet det som erbjöds till försäljning. Då jag har varit i USA några gånger, bytt några gånger samt känner Baggen (från Beerwell-imperiet) vilket tillsammans gett mig det mesta från Cigar City inkl flera från deras exklusiva 110K+OT-serie.

Sent from my Windows Phone

2 kommentarer:

  1. Synd att du körde bil. När jag var där hade de en hel del kul på kranarna. Visst låg det i ett skumt område? Jag var där i åtta timmar och drack god öl. Sedan irrade jag därifrån i mörkret ensam igenom det skumma bostadsområdet. Lite obehagligt var det.

    SvaraRadera
  2. Ja, det hade varit kul att sitta där och dricka. Men det kanske blir fler ggr, vem vet. Men nu har man ju sett bryggeriet.

    Visst var det skumt, kan tänka mig att det var obehagligt att irra runt där efter skymning. Vi var där som sagt på dagen och bildörrarna i USA löser sig ju automatiskt vi start, så vi var trygga :)

    SvaraRadera