lördag 5 november 2011

The world's best beer is made in San DiegoSan Diego Beer Week började idag (4:e lokal tid i USA).

Allting startar kl 07:00 med - Ballast Point kick off to SDBW! Sedan fylls första dagen upp med ca 60 event för att sedan fortsätta på den inslagna vägen i 10 dagar!

Detta är garanterat det största jag har kvar på min "todo-beer list". Tänk er att kunna besöka event dagarna i ända där flera av världens bästa bryggerier är representerade och allt detta på ett ställe med vita stränder, sol från blå himmel och 25 grader. Låter som en definition av paradiset i mina öron.

Nej, nu får man försöka att komma iväg till San Fransico Beer Week i februari.

10 kommentarer:

 1. Det låter verkligen magnifikt, när man sedan är klar med det där åker man och vilar upp sig på Hawaii. Det vore det ultimata.

  SvaraRadera
 2. Klart vi ska komma iväg till SF i februari. Måste bara övertyga min chef om att det är en bra idé så jag får semester :)

  SvaraRadera
 3. Jag och Jonas aka Öl i stockholm ska till SF beer week. Flyg redan bokat.

  SvaraRadera
 4. gyllanbock: varför inte :)

  Baggen: du har det lyxigt då det endast är chefen då ska övertyga om att det är en bra ide.

  Fajanen: så det blev det tillslut! Vi pratade ju om det när ni var i Gbg senast men då var ni inne på att det den låg för sent. Ni planerade ju då att åka tidigare för att det skulle stämma med din konferens. Kul då kanske vi ses. Hur länge är ni där?

  SvaraRadera
 5. Jag missar forsta delen av veckan i ar, men fran och med fredag ar jag dar! Ska bli skont att dricka ett par ol.

  SvaraRadera
 6. Det blev ingen konferens för mig iår. Vi är där från lördag 11/2 till tisdag 22/2

  SvaraRadera
 7. Ok, vilken tid är ni i SF den 11/2? Ni missar ju öppningsgalan och risk för att ni även missar höjdpunkten DIPA-festivalen. Öppningsgalan är logiskt på första dagen 10/2 och förra året var DIPA-festivalen på lördagen (tror även att det var så året innan). DIPA-festivalen började föra året kl 11:00 och höll på till 19:00, men ölen minskar med tiden. Det är som att gå runt på en hembryggarträff med simpla tält uppställda på en avspärrad gata utanför puben Bistro i Hayward utanför SF.

  Men det finns naturligtvis så mycket mer att besöka senare under veckan. Problemet är ju inte att hitta event att besöka utan snarare att hinna med och bestämma vilka man ska utesluta pga tidsbrist. Det är ju ca 50 event om dagen i SF och bay area.

  SvaraRadera
 8. Landar 18 tiden har jag för mig så tyvärr missar vi DIPA festivalen. Öppningsgalan var redan slutsåld enligt Jonas. Vet inte om det stämmer.

  Ja, det finns verkligen massor med intressanta events. Har tittat lite på utbudet och redan upptäckt en massa krockar. Tar gärna emot lite tips på events eller annat som man måste göra.

  SvaraRadera
 9. Schemat som ligger ute på hemsidan är förra årets så fördjupa er inte i detta. :) Schemat går från 11-20 vilket var förra årets datum. Öppningsgalan var slutsåld förra året till den grad att flera som hade biljetter inte fick komma in på slutet pga säkerhetsrisk. Tur att vi var tidiga och hängde på låset!

  Schemat brukar börja uppdateras runt årsskiftet och då släpps även biljetterna till öppningsgalan mm. Brukar vara rabatterat pris på biljetterna tom slutet på jan eller något sådant. Tipsar gärna på event som är bra när nya schemat kommer upp, det är ju flera event som återkommer år efter år.

  Kan dock tipsa om att försöka hitta boende runt Union Square. Närliggande stationen Powel Street är navet i kollektivtrafiken som förövrigt fungerar utmärk.

  Vet ej om du läst mina inlägg om SF:
  http://casabeerblog.blogspot.com/2011/04/san-francisco-nagra-tips.html

  http://casabeerblog.blogspot.com/2011/04/san-francisco-pubar-och-olbutiker.html

  http://casabeerblog.blogspot.com/2011/04/san-francisco-pubar-och-olbutiker_14.html

  Några allmänna tips finns där.

  SvaraRadera
 10. Ja nästa år kanske man ska försöka klämma in både ock. Blir bokning av flyg till San Fran denna vecka. Öppningsgalan och DIPA-festivalen är ju givna, så ock en dag på Russian River och några andra hållpunkter :)

  SvaraRadera